Illustration

HOI, IK ben Ane! 

Ik ben 27 jaar oud en ik kom uit Baskenland (Spanje). Op het moment woon ik in Eindhoven. In Juli 2021 ben ik afgestudeerd van de Master “Design for Interaction”, bij de TU Delft! :) Met mijn thesis wilde ik tieners helpen om hun interactie met sociale media seksualisering te verbeteren, zodat ze de controle hebben en zich veiliger voelen. Lees meer over mijn project hier!Sinds ik klein was, wist ik dat een deel van mijn opleiding en professionele leven in een internationale omgeving zou plaatsvinden. In Nederland heb ik een nieuwe design aanpak geleerd, ben ik zelfstandiger geworden, kan ik mijn eigen werk en leven op een meer gestructureerde manier beheren, en heb ik nieuwe mensen leren kennen… Ik ben nog mijn Nederlands aan het verbeteren door cursussen te volgen en ik probeer het elke dag te oefenen. 
Mijn droom als designer: het verbeteren van hoe mensen leven en hoe de maatschappij gestructureerd is. Ik wil met mensen samenwerken, om te kunnen begrijpen hoe ze leven en welke problemen de huidige maatschappij heeft, en ik wil mijn ontwerpvaardigheden gebruiken om verschillende partijen samen te brengen en een verandering maken. 
In mijn vrije tijd illustreer ik graag, ik hou van mijn planten, ik bak af en toe, en ik kijk series. Ik houd van reizen! En ik vergeet nooit om mijn camera’s mee te brengen. Foto’s maken is een van mijn passies. Ik mis nooit de kans om DIY-projecten te doen, ik vind het erg leuk om zelf dingen te kunnen creëren. 

Projecten

Een overzicht van recente en relevante projecten die ik heb gedaan

Illustration

GARAGE2020

Meerdere projecten | Heden

Deze pagina geeft een overzicht van de projecten waaraan ik heb gewerkt als ontwerper bij Garage2020

Illustration

SAMEN OP VERKENNING

Samenwerkend Project | 10/21-2/22

Door dit project willen we zorg werkers helpen om gesprekken over seksueel misbruik te hebben, om slachtoffers te helpen hun ervaringen te delen en te helen.

Illustration

THE SEXUALISATION DIALOGUE

Individuele Project | 2/21-7/21

Eind Master Project, met het doel om tieners te helpen om hun interactie met sociale media seksualisering te verbeteren, zodat ze de controle hebben en zich veiliger voelen.

Illustration

SWAP A BAG

Individuele Project | 9/19-1/20

Interactie ontwerp om het gebruik van plastic tassen bij de Albert Heijn te verminderen 

Illustration

IKEA Self Scan Checkout

Groep Project | 2/19-7/19

De herontwerp van de IKEA zelfscan kassa ervaring


Illustration

ACE

Groep Project | 9/16-1/17

Ontwerp van een glazen fles en zijn merk


Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

neem contact met mij OP!

Neem contact met mij op als je vragen hebt, of als je wil iets over praten, ik ga graag met je in gesprek! 

+34 688674922+31 (0)645821226moc.liamg%40anerbena